O Park Tamamlandı

O Park Tamamlandı

​Kars Sarıkamış Belediyesinin talebi üzerine TOKİ konutları bölgesine, İller Bankasınca hibe olarak yaptırılan park tamamlandı.

Yaklaşık 4 dönümlük arazi üzerine yapılan park ’ta dinlenme yerleri ,çocuk oyun parkı, tenis kortu, voleybol, basketbol ile kültür fizik hareketlerin yapılacağı spor alanları bulunuyor.

Parkta incelemelerde bulunan Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ın her alanda gelişmesi, güzelleşmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

İlçenin gerek altyapı sorunlarıyla olsun, gerekse sosyal tesisler anlamında İller Bankasından büyük destek gördüklerini belirten Toksoy, ”Tarihiyle, doğasıyla, Şehitler diyarı memleketimizin en başta altyapı sorunu, konut sorunu ve çevre düzenlemeleriyle ilgili ciddi problemleri var. Yaklaşık bir yıldır bu sorunları hükümetimizin büyük katkılarıyla proje üreterek çözmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda TOKİ konutlar bölgesinde bizlerin talebini kırmayarak böyle güzel bir tesisi bizlere kazandıran İller Bankası yönetimine ilçem adına teşekkür ediyor, TOKİ sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

o-park-tamamlandi-(1).jpgo-park-tamamlandi-(2).jpgo-park-tamamlandi-(3).jpgo-park-tamamlandi-(4).jpgo-park-tamamlandi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler