'O Ses Sultan Alparslan'

'O Ses Sultan Alparslan'

​İngilizce Zümresi tarafından yapılan sınıflar arası “O Ses Sultan Alparslan’’ yarışmasının finali büyük bir coşku ve heyecanla yapıldı.

5.Sınıf öğrencilerinden Aybüke Değer – Sudenaz Karakaş grubu birinci olurken 6.Sınıf öğrencilerinden Stars Group (Rukiye Nazar Çimendağ – Hayrunisa Ege – Nisanur Ceren Güngör) ikinci oldu. Yine 6.Sınıf öğrencilerinden Şevin Püren Aydın 3. Olarak ödül almaya hak kazandılar.

İngilizce Zümre başkanı İbrahim Haykır; öğrencilerimizin yabancı dili hayatın her aşamasında kullanmalarını hedeflediklerini ifade etti. Dilin kalıcı olabilmesi, kullanım alanının çok olmasına bağlı olduğunu ifade eden Haykır, okul olarak etkinlik ağırlıklı bir eğitim modeli sunmaya çalıştıklarını söyledi. Bu anlamda öğrenci ve velilerimizden öğrendikleri dili kullanmalarını tavsiye etti.

“O Ses Sultan Alparslan’’ Yarışmasına katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Organizeyi gerçekleştiren İngilizce Zümresine teşekkür ederiz.

o-ses-sultan-alparslan-(1).jpgo-ses-sultan-alparslan-(2).jpgo-ses-sultan-alparslan-(3).jpgo-ses-sultan-alparslan-(4).jpgo-ses-sultan-alparslan-(5).jpgo-ses-sultan-alparslan-(6).jpgo-ses-sultan-alparslan-(7).jpgo-ses-sultan-alparslan-(8).jpgo-ses-sultan-alparslan-(9).jpgo-ses-sultan-alparslan-(10).jpgo-ses-sultan-alparslan-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler