Ocak ve Şubat Kıskandı!

Ocak ve Şubat Kıskandı!

23 NİSAN’DA YAĞAN KAR ETRAFI BEYAZA BÜRÜRKEN, OCAK VE ŞUBAT AYINDA YAĞMAYAN KAR BUGÜN KARS'A YAĞDI.


Kars’ta gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar, etrafı beyazı bürüdü.

Kar ve tipinin etkili olduğu Kars'ta güne karla başlayan vatandaşlar, Nisan ayının sonunda yağan karın şaşkınlığını yaşadı. Kışın yağmayan karın Nisan’da yağdığını söyleyen bir vatandaş, “Gece sabaha karşı kar yağdı. Bir taraftan yağdı, bir taraftan eridi. Eğer erimeseydi şimdi iki metre kar vardı” dedi.

Yoğun kar yağışından dolayı bir çok köy yolu ulaşıma kapanırken, belediyeye ait iş makineleri yolların karını küredi. Sürücüler de dikkatli olmaları yönünde trafik ekiplerince uyarıldı.

Öte yandan, bugün dışarıda yapılması planlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri, olumsuz hava koşullarından dolayı İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’na alındı.

Kars’ta kar yağışı devam ediyor.

ocak-subat-kiskandi!-(1).jpgocak-subat-kiskandi!-(2).jpgocak-subat-kiskandi!-(3).jpgocak-subat-kiskandi!-(4).jpgocak-subat-kiskandi!-(5).jpgocak-subat-kiskandi!-(6).jpgocak-subat-kiskandi!-(7).jpgocak-subat-kiskandi!-(8).jpgocak-subat-kiskandi!-(9).jpgocak-subat-kiskandi!-(10).jpgocak-subat-kiskandi!-(11).jpgocak-subat-kiskandi!-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler