OFF-ROAD Tamamlandı!

OFF-ROAD Tamamlandı!

Sarıkamış'ta iki gündür devam eden 3. Sarıkamış Off Road Oyunları yapılan genel klasman yarışlarıyla tamamlandı.

OFF-ROAD Tamamlandı!

Sarıkamış’ta iki gündür devam eden 3. Sarıkamış Off Road Oyunları yapılan genel klasman yarışlarıyla tamamlandı.

Kars Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Sarıkamış Kaymakamlığı ile Sarıkamış Belediyesi tarafından Cıbıltepe Kayak Merkezi oteller bölgesinde düzenlenen etkinliklerde, Kars Eksi 36 Off-Road Kulübü ev sahipliği ile gerçekleştirilen genel klasman yarışmaları kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Genel klasman yarışlarına Türkiye genelinde 14 off road kulübü ile İran'dan gelen off roadçularla 150'ye yakın yarışmacı katıldı. Yarışmacılar birbirinden zorlu etapları geçmek için kıyasıya mücadele verdi. Çevre il ve ilçelerden gelen yarış severler, 3 saat boyunca yarışları izleyerek yarışmacılara destek verdi.

Öte yandan Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, off roadçulara ait bir yarış aracıyla yarışma parkurunda yaptığı gösteri büyük beğeni topladı.

Yarışmalar sonucunda, Şavşat Off Road kulübünden Murat Çakal, Oğuz Yılmaz birinci, İran Off Road kulübünden Asker Zeynel, Said Niken ikinci, Murgul Off Road kulübünden Cengiz Seri, Olgun Yılmaz üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara düzenlenen törenle protokol üyeleri tarafından kupaları verildi.

Törene; Kars Valisi Günay Özdemir, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kars Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay, off road kulüp üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikler havai fişek gösterisiyle sona erdi. iha / kha

Önceki ve Sonraki Haberler