Öğrenciler Kars'a döndü

Öğrenciler Kars'a döndü

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında İstanbul ve Çanakkale illerini gezen 100 öğrenci Kars'a döndü.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında 100 öğrenci ve 10 personelin katılımıyla, çocuk ve gençlerin sosyal hayatlarının zenginleştirilerek topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri, milli birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesi amacıyla planlanan İstanbul-Çanakkale gezisi için, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun tarafından geçtiğimiz hafta havalimanından yolcu edilmişlerdi.

Tarihin en önemli ve en büyük savaşlarından biri olan Çanakkale Savaşının yaşandığı toprakları tanıyan, Çanakkale Ruhunu hisseden ve tarih bilinci aşılanan çocuklar İstanbul ve Çanakkale illerindeki gezi programlarının ardından Kars'a dönüş yaptılar.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızda mücadele ruhu, birlik olma duygusu ve tarih bilinci oluşturmak adına benzer tarihi ve kültürel gezi organizasyonları yapmaya devam edeceğiz." denildi.

ogrenciler-karsa-dondu-(1).jpgogrenciler-karsa-dondu-(2).jpgogrenciler-karsa-dondu-(3).jpgogrenciler-karsa-dondu-(5).jpgogrenciler-karsa-dondu-(6).jpgogrenciler-karsa-dondu-(7).jpgogrenciler-karsa-dondu-(8).jpgogrenciler-karsa-dondu-(9).jpgogrenciler-karsa-dondu-(10).jpgogrenciler-karsa-dondu-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler