Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı

Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı

Iğdır Belediyesi, Özgür Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı.

Iğdır Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine 21 bin lira tutarında kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı. Yardım yapılacağı okula sabah saatlerinde giden Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit ile DBP ve MHP meclis üyeleri, ilk olarak Okul Müdürü Ali Şahin’i makamında ziyaret etti. Burada konuşan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ali Şahin, belediye tarafından öğrencilere yapılan yardımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bölgede bulunan okulların bu tür yardımlara ihtiyacı vardı. Bugün okulumuz öğrencilerine yapılan bu yardım bizleri çok mutlu etmiştir. Okulumuz öğrencilerine bu desteği veren başta belediye başkanımız ile meclis üyelerimiz olmak üzere belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından öğrencilere verilmek üzere gönderilen yardım malzemeleri heyet tarafından öğrencilere dağıtıldı. iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber