Öğrenciye Öğrenci Desteği!

Öğrenciye Öğrenci Desteği!

Kars Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu'nda sınıflar güzelleşiyor.

Öğrenciye Öğrenci Desteği!

Kars Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu’nda sınıflar güzelleşiyor.

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Baysal Yöyler, Zeynep Karakoç, Gülnaz Kedali, Reyhan İnaç, Nimetullah Kaçira ve Dündar Toprak’ın ‘‘Sosyal Proje Geliştirme Dersi’’ kapsamında Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde ‘‘Grup Malazgirt’in Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu’nda 8/A ve 8/B sınıfları boyandı.

Kasım Kurşunoğlu Ortaokulunda önceden yapılan gözlemler sonucunda 8/A ve 8/B sınıflarının, bazı eksiklerin olduğu ve tadilata ihtiyacının olduğu tespit edildi. Grup Malazgirt’in yaptığı 1 günlük çalışma  sonucunda sınıflar boyandı, alınan yeni perdeler, masa örtüleri takıldı ve çöp kutuları yerleştirildi.

Yapılan açıklamada, “Sınıfların temiz olması çocukların derslere  odaklanmaları ve derse etkin katılımalarının sağlanılacağı düşünülerek böyle bir projenin yapılması öngörülmüştür. Geleceğimizi aydınlatan çocuklara yapılan bu proje, geleceğimize yönelik umutlarımızı artırdı. Böyle bir projede bulunmaktan mutluluk duymaktayız. Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Berktaş, Proje sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop’a, Alperen Çeyiz’e, Projeye destek veren  Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrencilerine ve Nurcan Akçay’a teşekkür ederiz.” denildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler