Öğretmenler İle Rektör Buluşması!

Öğretmenler İle Rektör Buluşması!

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı (KAKÜV) Özel İlkokulu Ortaokulunun düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında öğretmenler, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ile yemekte buluştular.

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı kurulduğu günden bu yana eğitimdeki başarılarıyla adeta parmak ısırtıyor. Bu başarıda önemli rol oynayan öğretmenlerin düzenli ve planlı çalışması çıtayı her geçen yal daha da yükseğe çıkarıyor. Rektörlüğün de desteği, öğretmenlerin azmiyle buluşunca ortaya tam bir gurur tablosu çıkıyor. Özellikle de okulun Ortaokul kısmının faaliyete geçmesi öğrencilerin daha planlı bir eğitimden geçmesini sağladı. Bu da yönetimi, idareyi, öğretmenleri ve velileri daha da mutlu ediyor.

Geçtiğimiz ay kutlanan Öğretmenler Günü’nde de bir dizi etkinlik yapıldı. Öğrenciler, öğretmenlerini sınıflarında çiçeklerle karşılarken, öğretmenleri için hazırladıkları gösterilerle de göğüsleri kabarttılar. Öğretmenlerin sadece 24 Kasım’da bir gün değil her gün hatırlanması gerektiği düşüncesiyle hareketle onlara en güzel hediyenin başarıları olduğunu gösterdiler. Bir öğrencinin bile küçük bir başarısı bile tüm öğretmenleri sevindirdiği gibi her öğrencilerin “Günaydın Öğretmenim” sözleri bu sevinci kat kat artırdı.

Öğrencilerinin başarısıyla her ortamda gururlanan ve mutlu olan öğretmenlerde KAKÜV’de düzenlenen bir etkinlikte Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’la buluştular. Yemekli toplantıda bir araya gelen Rektör Özcan ve öğretmenler KAKÜV’ün başarılarını saymakla bitiremediler. Sosyal ve kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler ve sınavlarda alınan başarıların her geçen günü daha artıyor olmasını görmekten duyduklarını memnuniyeti de dile getirdiler.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler