Öğretmenlerle Tanışma Toplantısı

Öğretmenlerle Tanışma Toplantısı

Kars Arpaçay Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik tanışma toplantısı yapıldı.

Öğretmenlerle Tanışma Toplantısı

Kars Arpaçay Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik tanışma toplantısı yapıldı.

2014-2015 yılı ilk Zümre Toplantısı ve Sene Başı Eğitim Toplantısı da yapılırken toplantıya Kaymakam Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demirci, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantı başlamadan öğretmenlerle tanışmak amaçlı bir konuşma yapan Kaymakam Faruk Erdem; göreve yeni başlayan öğretmenlere “ilçemize hoş geldiniz” diyerek yeni görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Erdem, ilçenin gerek yöre halkı gerekse doğal güzellikleri yönünden doğunun en güzel yerlerinden biri olduğunu belirterek mesleklerinde karşılaşacakları zorlukların kendilerini yıldırmamasını, azim ve kararlılıkla mesleklerine sıkıca sarılmaları konusunda genç öğretmenlerimize tavsiyelerde bulundu. İlk ataması yapılan öğretmenlere kendisinin de ilk geldiği zaman yaşadığı zorluklardan bahseden Kaymakam Erdem, geçmiş yıllarda yapılan projeler ve çalışma prensiplerini de anlattı. Konuşmasının son bölümünde yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve ilçemize hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Erdem tüm öğretmenlere “hoş geldiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Erdem, konuşmasından sonra toplantıdan ayrılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demirci ve Milli Eğitim Şube Müdürleri tarafından 2014-2015 eğitim öğretim ilk yarı yılında yapılması planlanan projeler, okullarda yapılması gereken iş ve işlemler, öğrencilerle ilgili devamsızlık durumları, okula yeni başlayan öğrencilerimizin uyum süreçleri vb. konularda öğretmenlere bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantının sonunda öğretmenler zümre kurulu toplantılarını yapmak üzere sınıflara gitmeleriyle toplantıya son verildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler