Okan Ulakçı, projelerini gazetecilere anlattı

Okan Ulakçı, projelerini gazetecilere anlattı

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Okan Ulakçı, bazı gazetecilerle bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ

Odası Başkanlığı seçimlerinin 24 Ocak 2022 tarihinde yapılacağı hatırlayan Okan Ulakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada; kendisini tanıttıktan sonra projelerini anlattı.

1997 yılından bu zamana kadar sektörün içerisinde olduğunu söyleyen Ulakçı, sektörün sorunlarını yakinen bildiğine dikkat çekti.

Seçilmesi durumunda sektörün sorunlarını çözeceğini ileri süren Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Okan Ulakçı, “Kars Merkezde ikamet etmekteyim. 4 çocuk babasıyım. 1997'den bu yana birebir bu sektörün içinde yer almaktayım. Taksici, minibüsçü, kamyoncu, kamyonetçi ve odamıza bağlı olan bütün esnaflarımızın sorunlarını yakinen bilmekteyim. Bu sorunlar gidermek için başta şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber devletimizin bizler için sunmuş olduğu imkanlar doğrultusunda ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişareli bir şekilde çalışacağımıza sizlerin huzurun da Kars halkına söz veriyorum.”dedi.

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odasının seçimlere 4 adayla gittiğini de belirten Ulakçı, kendisi ile birlikte diğer adayları Serhat TV’de projelerini anlatmaya davet etti.

Tüm adaylara başarılar dileyen Okan Ulakçı açıklamasında ayrıca, “Şehrimiz ve sektörümüzde ki sorunlarla ilgili cemiyetimize aday olan diğer arkadaşlarla, yerel televizyonumuz da ortaya koyacağımız projelerimizi bir açık oturum programında Kars Halkına sunmayı çok isterdim. Odamıza bağlı olan esnafımızın birçok sorunu vardır. Mesela özellikle kış aylarında, soğuk günlerde durağı olmayıp ve arabası içinde ısınan taksici esnafımızın duraklarının yapılması konusunda sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Buradan Kars halkına ve odamıza bağlı bütün esnafımıza 24 Ocak 2022 tarihinde Pazartesi saat 10.00'dan itibaren Genel Kurulumuza katılmaları konusunda çağrıda bulunuyorum. Aday olan tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diler, saygılarımı sunarım” dedi.

okan-ulakci,-projelerini-gazetecilere-anlatti.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler