Öksüz, ‘Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya geldi

Öksüz, ‘Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya geldi

Kars Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ‘Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar ile Sarıkamış Kütük Ev’de bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Meral Öksüz, çocukların eğitim-öğretim yılının birinci dönemdeki başarılarını tebrik etmek, ikinci dönemde daha başarılı olmaları için moral ve motivasyonlarını arttırmak ve bazı çocuklarında doğum günlerini kutlamak amacıyla kahvaltı programı düzenledi. 

Sarıkamış Kütük Ev’de düzenlenen kahvaltıda çocuklar ile yakından ilgilenen Öksüz, çocukların isteklerini dinledi ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Öksüz öncülüğünde çocuklar kar üzerinde piknik yaparak, telesiyeje binerek, kayak yaparak gönüllerince eğlendiler ve keyifli vakit geçirdiler. Çocuklar, Öksüz'ün kendilerine vakit ayırıp ilgilendikleri için teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

oksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(1).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(2).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(3).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(4).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(5).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(6).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(7).jpgoksuz,-‘cocuk-evleri’nde-kalan-cocuklarla-bir-araya-geldi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler