Okuyorum Hayatıma Anlam Katıyorum

Okuyorum Hayatıma Anlam Katıyorum

“Okuyorum Hayatıma Anlam Katıyorum” projesi çerçevesinde okuma etkinlikleri düzenlendi.

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlk ve Ortaokulu, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı ve Kafkas üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde “Okuyorum Hayatıma Anlam Katıyorum” projesi çerçevesinde okuma etkinlikleri düzenlendi.

Özellikle Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirilen okuma projesine çocuklar yoğun bir ilgi gösterdi.

Öğrenciler yaptıkları açıklama, “Projedeki Amacımız Kitap okumanın Önemine dikkat çekmek ve bunu hayat felsefesi haline getirmektir. Bu etkinlikte başta bu projenin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Yrd. Doç. Dr. Yaşa Kop’a, GAMP İlk ve Orta Okulu Müdür yardımcısı Hasan Karadağ’a bize sundukları desteklerinden Dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Projede emeği geçen Ceylan Uluçay, Agit Öztunç, Faik Karadağlı, Ceylan İşleme, Songül Yörük, Nazan Demir, Filiz Çakır, Rojda Tunç, Suat Yılmaz, Ahmet Batıhan ve Sıddık Hezer’e ayrıca okuma Etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan Sosyal Bilgiler 4. öğrencilerine teşekkür ederiz.” dediler.

okuyorum-hayatima-anlam-katiyorum-(1).jpgokuyorum-hayatima-anlam-katiyorum-(2).jpgokuyorum-hayatima-anlam-katiyorum-(3).jpgokuyorum-hayatima-anlam-katiyorum-(4).jpgokuyorum-hayatima-anlam-katiyorum-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler