Ortaca Belediyespor: 2 - Kars 36 Spor: 1

Ortaca Belediyespor: 2 - Kars 36 Spor: 1

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Ortaca Belediyespor, 2. yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ortaca, hazırlıklar kapsamında BAL 3. grupta mücadele eden Kars 36 Spor ile karşı karşıya geldi. Hazırlık kampı için Marmaris’e gelen Kars temsilcisi ile Ortaca Ahmet Ateş stadında karşılaşan Ortaca Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Hazırlık çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Teknik Direktör Levent Numanoğlu; “Gelen ve giden oyuncularımız oldu. Gelen arkadaşlarımızın takıma en iyi şekilde katkı sağlayacağını düşünüyorum. Takıma kazandırmayı düşündüğümüz 2 oyuncu daha gündemimizde var. Sezonun 2’nci yarısında en iyi şekilde Ortaca’yı temsil etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Biliyorsunuz Muğla’dan 2 takım var grupta, Yatağan’ın üstünde ligi bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Hazırlık maçlarının ölçü olmayacağını vurgulayan Numanoğlu, “yeni gelen arkadaşlarımızın performansını ve takıma uyumunu görmek için yaptığımız karşılaşmadan memnunuz. Diğer arkadaşlar zaten bildiğimiz isimlerdi. Yenilerin performansı iyiydi” dedi.

Öte yandan, hazırlık çalışmalarını sürdüren Ortaca’da, alt yapıdan yetişen takımın eski kaptanlarından Semih Can Aslan ve Süleyman Gebeş, Kars karşısında kadroda yer aldı.

Geçen sezon sonunda Kuşadasıspor’a transfer olan Aslan, 2’nci yarı tekrar Ortaca formasını terletecek. Alt yapısından yetiştiği Ortaca’da uzun yıllar mücadele eden Gebeş ise en son Dalaman Belediyespor forması giymişti. Gebeş, Ortaca ile çıktığı ilk hazırlık maçında hırslı oyunuyla izleyenlerin beğenisini kazandı.

ortaca-belediyespor-2---kars-36-spor-1-(1).jpgortaca-belediyespor-2---kars-36-spor-1-(2).jpgortaca-belediyespor-2---kars-36-spor-1-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler