Otomobilin Çarptığı Kurt KAÜ'de Tedaviye Alındı

Otomobilin Çarptığı Kurt KAÜ'de Tedaviye Alındı

Ardahan merkeze bağlı Yalnızçam Köyü yakınlarında bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan kurt, Doğa koruma ekipleri tarafından kurtarılarak Kafkas Üniversitesi'nde tedavi altına alındı.

Ardahan’da yaralı halde bulunan kurt, tedavi altına alındı.Kentte kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan ve bu nedenle yerleşim birimlerine kadar inen kurda otomobil çarptı. Alınan bilgiye göre, Ardahan merkeze bağlı Yalnızçam köyü yakınlarında bir aracın kurda çarptığı ihbarını alan Doğa koruma ekipleri, olay yerine gitti. Yol kenarında yaralı kurdu bulan ekipler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şubesine götürüldü. Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından, yaralı kurt özel kafese koyarak gerekli tedavi ve rehabilitasyonu yapılmak üzere Kars Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.

Yaralı kurdun veteriner kontrolünde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacağı bildirildi.

otomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(1).jpgotomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(2).jpgotomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(3).jpgotomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(5).jpgotomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(4).jpgotomobilin-carptigi-kurt-kaude-tedaviye-alindi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler