Özcan'ın Regaib Kandili ve 23 Nisan Mesajı

Özcan'ın Regaib Kandili ve 23 Nisan Mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Regaib Kandili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Özcan'ın Regaib Kandili mesajı:

Regaib Kandili, dua ve ibadetlerin Hak katında kabul gördüğü, günahların bağışlandığı, bolluk ve bereketin ihsan edildiği müstesna bir gündür.

Bu gecede edilen duaların, yapılan ibadetlerin ülkemizde sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle İslam Alemi’nin Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Rektör Özcan'ın 23 Nisan Mesajı:

Ulusal egemenliğimizin ve var olma mücadelemizin ilk adımı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş günü, aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma niteliğiyle bizler için bir gurur ve sevinç kaynağıdır. Vatanımız, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bu günü bayram olarak armağan ettiği o günün çocuklarının ve sonraki genç nesillerin omuzlarında yükselerek ilerlemektedir. Hiç şüphesiz, dün olduğu gibi bugün de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, aynı şuurla hareket ederek bu kutsal emaneti geleceğe taşıyacaklardır. Böylesine önemli bir anlam taşıyan bu günü kutlamanın coşku ve heyecanı içerisindeyiz.

Bu vesileyle, öncelikle geleceğin gençleri olacak çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içten duygularımla kutlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıl dönümünde bu anlamlı günün yaşanmasına vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şahsında tüm şehitlerimize ve gazilerimize, şahsım ve Üniversitemiz adına rahmet dilerim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler