Özdemir: Çocuklarımıza güveniyoruz

Özdemir: Çocuklarımıza güveniyoruz

Kars İl Müftülüğü bünyesinde Yaz Kur'an Kurslarının devam ettiği camileri ziyaret eden Vali Günay Özdemir, öğrenciler tarafından hazırlanan dini programları izledi ve başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Özdemir: Çocuklarımıza güveniyoruz

Kars İl Müftülüğü bünyesinde Yaz Kur’an Kurslarının devam ettiği camileri ziyaret eden Vali Günay Özdemir, öğrenciler tarafından hazırlanan dini programları izledi ve başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Vali Günay Özdemir, İl Müftüsü Mehmet Genç ile birlikte Camilerde devam eden Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti. Bülbül Mahallesindeki Bülbül Camii’nde de öğrenciler tarafından hazırlanan programa katılan Vali Özdemir, okunan şiir, ezberlenen hadis ve Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’e yazılan mektupların okunmasını can kulağıyla dinledi.

Cami imamları, öğrenciler ile velilerin de katıldığı program Kur’an-ı kerimin okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an Kursu’na katılan öğrenciler Peygamber Efendimizin hadislerini okudular. Yaz dönemi boyunca devam eden kursa katılan öğrencilerin “Namaz” konulu kısa skeç gösterisi ise büyük ilgi gördü. 13 yaşındaki Havvanur Karaçay da Peygamber Efendimize yazdığı mektubu okudu.

Kursa katılan öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Günay Özdemir, çocukların yaz mevsimi boyunca böylesine güzel ortamlarda hayatları boyunca lazım olacak olan dini eğitimlerini aldıklarını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Özdemir, “Gerçekten çocuklarımıza güveniyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Bugün burada bu çalışmaları gördükten sonra ben çok daha fazla güven duydum ve bunların her hangi bir şekilde bundan sonraki hayatlarında da daha iyi olacaklarına inanıyorum. Rab’bim bu dünyada da öbür dünyada da iyilikler ve güzellikler nasip etsin.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler