Özdemir'den Kandil Mesajı

Özdemir'den Kandil Mesajı

Kars Valisi Günay Özdemir, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen bir Berat Kandili’ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan aziz milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil geceleri; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerimizdir.

İnsanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından önemli fırsat olan Berat Kandili’nde de kendimizi her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arındırmalı, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmalıyız. Bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimeli ve beraberce güzelliklere yürünmelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Berat Kandili’ni tebrik eder, bu anlamlı gecenin toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler