Özdemir'in Zafer Bayramı Mesajı

Özdemir'in Zafer Bayramı Mesajı

Kars Valisi Günay Özdemir'in 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:

Aziz Türk Milletinin tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiği ve tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanına dönüştürdüğü Büyük Zafer'in 93’üncü yıldönümünü kutluyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, aziz milletimizin “ Ya İstiklal, Ya Ölüm” düsturuyla, nice fedakarlıklarla verdiği bağımsızlık mücadelesini zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos Zaferi, şanlı tarihimizde açılan altın bir sayfadır.

Her karış toprağı kahraman şehitlerimizin mübarek kanlarıyla sulanarak elde edilen aziz vatanımızın ve milletimizin; bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğini bölmek-parçalamak, huzurunu bozmak isteyen, Atatürk’ün deyimiyle “dahili ve harici bedhahlar” günümüzde de karşımıza çıkmış olabilir. Ancak; herkesin çok iyi bilmesi gerekir ki; geçmişte Kurtuluş Savaşıyla tüm dünyaya meydan okuyarak vatanını canı pahasına koruyan aziz milletimiz, vatanımıza kasteden günümüzdeki düşmanlarına karşı da sonuna kadar mücadele edecek, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü koruyacak, dünya durdukça bağımsızlığından asla ödün vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti dünya durdukça var olacaktır.

Bu gurur günümüzde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçmişte ve günümüzde canlarını bu topraklar için feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, Karslı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Zafer Bayramını kutluyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler