Özel Bir Gösterim Daha: TOZ RUHU

Özel Bir Gösterim Daha: TOZ RUHU

Nesimi Yetik'in yönetmenliğini yaptığı filmde Tansu Biçer, Nihal Koldaş, Aytaç Arman ve Settar Tanrıöğen gibi tanınmış oyuncular rol alırken, filmin müzikleri ise Betül Esener ve Ezgi Baltaş'a ait.

Özel Bir Gösterim Daha: TOZ RUHU

Kars Sinema Topluluğu fark yaratmaya devam ediyor. Şubat 2015’te gösterime gireceği duyurulan ve Adana Altın Koza başta olmak üzere son olarak Malatya Kristal Kayısı Film Şenliklerinde en iyi film, en iyi erkek oyuncu  ödülü alan ‘TOZ RUHU’ adlı filmi vizyondan önce özel bir gösterimle seyircisiyle buluşturacak.

Nesimi Yetik’in yönetmenliğini yaptığı filmde Tansu Biçer, Nihal Koldaş, Aytaç Arman ve Settar Tanrıöğen gibi tanınmış oyuncular rol alırken, filmin müzikleri ise Betül Esener ve Ezgi Baltaş’a ait.

Filmin konusu ise, Metin İstanbul’da yaşayan bir erkek gündelikçidir. Kendi halinde, mutlu bir dünyası vardır. Arabesk müzik tutkunudur, şarkılar besteler.Metin’in küçük dünyası ilk olarak İstanbul’a asker olarak gelen yeğeni Ümit’in ziyareti ile değişir.

Gösterim sonrası ise filmin yönetmeni Nesimi Yetik ile görüntülü bağlantı kurulup düşüne ve sorular yanıtlanacak.

Her Çarşamba saat 19:30 da Kars Şehir Sinemasında gerçekleştirilen film gösterimlerine tüm sinemaseverler davet ediliyor!.. kha

Önceki ve Sonraki Haberler