Özel Çelik Başarı Koleji, LGS’ye adını yazdırdı!

Özel Çelik Başarı Koleji, LGS’ye adını yazdırdı!

Geçtiğimiz gün Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Kars birincisi, ikincisi ve dördüncüsü Özel Çelik Başarı Koleji öğrencileri oldu.

Volkan KARABAĞ

LGS’de dereceye giren öğrencileri kamuoyuna açıklayan Özel Çelik Başarı Koleji, öğrencilere plaket verdi.

Özel Çelik Başarı Koleji konferans salonunda düzenlenen basın açıklamasında Özel Çelik Başarı Koleji Kurucu Temsilcisi Aziz Yıldırım, geçmişinde 11 tane Türkiye birincisi çıkarma başarısı gösteren Özel Çelik Başarı Koleji’nin bu yıl da yine 2021 LGS de Kars’ta birincileri, ikincileri, dördüncüleri, şampiyonları ve en iyi yapanları çıkararak başarılarına yeni bir başarı hikayesi daha eklediğini söyledi.

Kars halkına söz vererek başarı çıtalarını daha da yukarıya taşıyacaklarını kaydeden Yıldırım, “Kars’ımızdan batıya açılan en önemli kapılardan biri olan Çelik Başarı Kolejinin mezunları içerisinde şu an Amerika da bilim, İtalya da teknoloji icra eden, bürokraside önemli yerlerde memleketimize hizmet eden ve halihazırda Türkiye’nin en iyi lise ve üniversitelerinde öğrenim hayatına devam eden öğrencilerimiz bulunmaktadır. Biz hepsi ile gurur duymaktayız. Bu başarılar bizleri daha da kamçılayıp ilimiz ve memleketimiz için başarıya odaklanmamızı sağlamaktadır. Şu anda yine yanımızda bu yılki başarılarıyla Kars 1’incisi öğrencimiz Atabek Timur Turanlı, Kars 2’incisi Ayşe Yaren Şuekinci ve Kars 4’üncüsü Zelal Nehir Vargün bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizi, bunların ailelerini ve öğretmenlerini huzurunuzda canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Kars halkımıza duyurumdur bu başarı çıtasını indirmeden sürekli yükseleceğimize okulumuz ve öğretmenlerimiz adına söz veriyoruz. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

Okul Müdürü Süreyya Yılmaz ise "14 yıldır Kars Çelik Başarı okulu olarak öğrencilerimiz ile hep gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Şuanda Kars’taki bütün şampiyonların içerisinde bu 14 yıl boyunca istisnası okulumuz çıkardı. Bu nedenle başta sayın velilerimizi, okul yönetimi ile öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Eğitim Koordinatörü Tahsin Ateş ise, “2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında da Çelik Başarı Koleji olarak Şampiyonları çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıyı getiren en önemli faktörler disiplinli ders çalışma, öğrenci takibi ve veli ile olan iş birliğimizdir. Çelik Başarı Koleji olarak LGS’ye  sadece 8. Sınıfta hazırlamıyor öğrencilerimizin 5.sınıftan  başlayarak sınava hazırlıyoruz. Okulumuzdaki birbirlerinden değerli öğretmenlerimizin deneyim ve tecrübeleri çocuklarımızın mutlu ve başarılı olmaları için sağlıklı bir ortam hazırlamaktadır. Son olarak bu gururu bize yaşatan başta Atabek Timur Turanlı, Ayşe Yaren Şuekinci, Zelal Nehir Vargün olmak üzere sınava giren tüm 8.sınıf öğrencilerimizi kutluyorum. Bu başarıya katkı sağlayan tüm öğretmenlerimiz ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.

Açıklamaların ardından Okul Müdürü Süreyya Yılmaz, Ortaokul Eğitim Koordinatörü Tahsin Ateş ve İlkokul Eğitim koordinatörü Beyhan Selçuk tarafından öğrencilere plaket verdi.

Düzenlenen tanıtım toplantısı hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

ozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(1).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(2).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(3).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(4).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(5).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(6).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(7).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(8).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(9).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(10).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(11).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(12).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(13).jpgozel-celik-basari-koleji,-lgs’ye-adini-yazdirdi!-(14).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler