(ÖZEL HABER) KARS’IN GURURUNA YAPILAN KUMPAS ORTAYA ÇIKTI!

(ÖZEL HABER) KARS’IN GURURUNA YAPILAN KUMPAS ORTAYA ÇIKTI!

Kaset ifşaları SBK Holding gerçeklerini ortaya çıkardı.

Karslı hemşerimiz, iş insanı, hayırsever, kimsesizlerin kimsesi, binlerce burs verdiği öğrencilerin abisi, Kars ve yoksul bölge insanının kurtarıcı ‘Robin Hood’u Sezgin Baran Korkmaz’ın içine girmiş olduğu kumpas ve girdap, son günlerde yaşanan Sedat Peker ifşaları ve ses kayıtları ile ortaya çıkmış oldu.

Sezgin Baran Korkmaz ve gazeteci Veyis Ateş arasında geçen görüşmenin dökümünde gözden kaçmaması gereken çok önemli ayrıntılar var.

Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz’la yapmış olduğu telefon görüşmesinde ki ses kaydında ‘bir klikten bahsediyor’ Bu bahsettiği klik ve kişiler kim?

Sezgin Baran Korkmaz hakkında Amerika Birleşik Devletleri tarafından el koyma talebi ve kararı yokken, “Sezgin Baran Korkmaz ABD’de aranıyor”, “ABD kırmızı bülten çıkardı” gibi yalan haberlerle Korkmaz ve şirketlerini zan altında bırakarak mallarına el koymak isteyen yine bu aynı kişiler mi?

Hukuka göre uluslararası faaliyet gösteren ve yabancı bir şirket olan ‘Mega Varlık’ şirketine yine bu kişiler mi el koydu?

Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen telefon kaydında Ateş’in “10 Milyon Euro verirsen senin işini çözdürürüm” dediği yine aynı bu kişiler mi?

Sezgin Baran Korkmaz’a “sorunu çözeceğim” diyenlerle Korkmaz’a bu sorunları yaşatanlar aynı ekip değil mi?

Sedat Peker’in ifşa ettiği, Sezgin Baran Korkmaz’ın alacağı olan 45 milyon doların silinmesini isteyen yine bu ekip mi?

Sezgin Baran Korkmaz’a “ABD’de kırmızı bülten çıkarıldı” algısıyla haberler yaptırıldığı, oysaki SBK Holding’in yargılandığı hiçbir mahkeme dosyasında ne kırmızı bülten, ne de ABD tarafından bir el koyma talebi olmamasına rağmen, bu algı operasyonlarını yapan ve bu talepleri uyduran yine aynı kişiler mi?

Ses kaydında geçen Veyis Ateş’in “Biliyorum canın çok acıyor, her tarafı yakıp yıkmak istiyorsun. Çıkıp bir yere konuşmak istiyorsun. Yaşadıklarını anlıyorum, hak da veriyorum sana. Sende eşine, ailene, çocuğuna kavuşmak istiyorsun. Ankara’dayım az önce senin görüşmeni yaptım, şunu anladım ki; seninle uğraşan bir klip ve lobi var. Ama bu arkadaşlarla işi tersine çevirmek mümkün.” sözlerine karşılık Sezgin Baran Korkmaz’ın “Abi ben hukuken zaten haklıyım. Ama yine de sen söyle nasıl olacak? 10 Milyon Euro’yu kime ve nasıl vereceğiz.” ifadesini kullandığı ortadadır.

Veyis Ateş konuşmasa bile 12 dakikalık ses kaydının 3 dakikasında bu klik diye söz ettiği kişiden bahsediyor ve gerçekler bir bir artık ortaya çıkmaya devam ediyor. Veyis Ateş istemeyerek de olsa geldiğimiz bu noktada bir pisliği, bir hukuksuzluğu ve gücü kullanarak sermayeye çökmenin yollarını ifşa etmiş oluyor.

Buradan da anlaşılıyor ki; Kars’ın gururu Sezgin Baran Korkmaz çok büyük bir kumpasın içine dahil edilmiştir. En kısa zamanda gerçeklerin ortaya çıkmasıyla SBK Holdingin ve Korkmaz’ın üzerine atılan suçlar tek tek kalkacak ve itibarı iade edilecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler