Özel İdare'de Toplantı Günü!

Özel İdare'de Toplantı Günü!

Kars İl Özel İdaresi'nde personellere yönelik iş güvenliği ve uyum eğitimleri verildi.

Özel İdare'de Toplantı Günü!

Kars İl Özel İdaresi’nde personellere yönelik iş güvenliği ve uyum eğitimleri verildi.

PERSONELLERİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İl Özel İdaresi’nde hizmet alım yolu ile işe başlayan şoför, operatör ve aşçı personele İş Güvenliği Uzmanı Zelal Çelebi tarafından İdari hizmet binasında “Elle kaldırma ve taşıma iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, parlama, patlama, yangın ve yangından korunma, Elektrik Tehlikeleri, riskleri ve önlemleri Sağlık ve Güvenlik İşaretleri, KKD kullanımı, İş Yeri Temizliği ve düzeni” konularında eğitim verildi. Eğitim kapsamında ayrıca; Çalışma Mevzuatı, Çalışanların Yasal hak ve sorumlulukları, İş Sağlığı ve Güvenliği genel kuralları ve Güvenlik kültürü konularında bilgiler aktarıldı.

UYUM EĞİTİMİ

Kurumda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün eğitim programları kapsamında Kurumda hizmet alım yolu ile işe başlayan 50 adet şoför, operatör, ve aşçı personele 3 saatlik Oryantasyon (Uyum) eğitimi verildi.

Düzenlenen eğitime İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Vedat Ali Günerkan, Destek Hizmetleri Müdür Vekili Makine Mühendisi Fatih Tekcan, Sendika İş Yeri Temsilcisi Yaşar Yılmaz, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mehmet Kaya, Makine Mühendisi Tekin Metin, Şef Sefer Güngör de katıldı.

Eğitimde konuşma yapan Destek Hizmetleri Müdür Vekili Fatih Tekcan personellere İş Makinaları, araçlar ve güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgiler aktardı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Vedat Ali Günerkan ise konuşmasında Kurumun yapısını, Kurum içinde Amirlere ve çalışanlara karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi.

Ayrıca, tüm Birim Müdürlerinin katılımıyla kurumda kalite kontrol toplantısı yapıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler