Özel Sevgi Anaokulu Açıldı

Özel Sevgi Anaokulu Açıldı

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Açılışa; Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik, Okul Kurucu Müdiresi Rabia Yücel, öğretmenler ve çok sayıda davetliler katıldı.

Okulun açılış kurdelesini keserken kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dolu, “Okul öncesi eğitim sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda bireysel ve sosyal sorumlulukları içerisinde bulunduğu maddi ve manevi değerlerini öğrencilerine aktaran ve davranış kazanılmasını sağlayan bir eğitim kurumudur, buranın açılmasında katkı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.2016-2017 eğitim öğretim yılının öğretmen arkadaşlarımıza başarılar  ilçemiz çocuklarına da hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Dolu davetlilerle birlikte dersliklerin içini gezerek okul hakkında yetkiliden bilgi aldı. Açılış programı ikramlarla son buldu.

ozel-sevgi-anaokulu-acildi-(1).jpgozel-sevgi-anaokulu-acildi-(2).jpgozel-sevgi-anaokulu-acildi-(3).jpgozel-sevgi-anaokulu-acildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler