Özverili çalışma işte budur!

Özverili çalışma işte budur!

VEKİLLERİN SUSUZ ZİYARETİ VE AKSU GRUP KOY YOLUNDA İNCELEMEDE BULUNMASI

Özverili çalışma işte budur!

VEKİLLERİN SUSUZ ZİYARETİ VE AKSU GRUP KOY YOLUNDA İNCELEMEDE BULUNMASI

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan ve Prof. Dr Yunus Kılıç, Aksu grup köy yollarını yerinde incelemek için gittikleri Susuz ilçesinde, kolu alçılı olmasına rağmen işinin başında duran bir çalışanı tebrik ederek alçılı koluna imza attılar.

AK Parti İL Başkan Vekili Adem Çalkın ile birlikte Kaymakam Musa Evin’i makamında ziyaret eden vekiller burada bazı köy muhtarlarının sorunlarını dinledi ardından da esnafları ziyaret ettiler. Belediye ve parti ilçe teşkilatını ziyaretten sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey ile birlikte Aksu grup köy yollarına geçen vekiller buradaki durumu yerinde incelediler. Köy yollarının düzenlenmesi, daha kullanılır hale getirilmesi, asfaltlama yapılması için aralıksız çalışıldığını belirten vekiller, AK Parti hükümetinin halkın huzur ve güvenliğinin yanı sıra, hizmetlerden de en iyi şekilde yararlanmasını hedeflediğini söyledi. Bu şiarla çıkılan yolda büyük mesafeler kat ettiklerini de ifade eden vekiller ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da hummalı bir çalışma içinde olunduğuna dikkat çektiler. Herkesin işini layıkıyla yapıp vatandaşın hizmetine sunma noktasında sorumluluk içinde olması gerektiğini belirten Vekiller kolu alçıda olmasına rağmen işinin başında olan bir çalışanı da tebrik ettiler. Vekiller ayrıca çalışanın alçılı koluna da imza attılar.

Milletvekillerinin ziyaretine Özel idare Genel Sekreteri Mehmet Özbey, Susuz Belediye başkanı Murat Uray, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Çakas, AK Parti ilçe başkanı Ayhan Bulut da eşlik etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler