Özyılmaz vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti

Özyılmaz vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kemal Özyılmaz vatandaşlarımızın daha duyarlı davranarak çöplerini duyurulmuş olan çöp saatlerinde çıkartmalarını önemle rica etti.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kemal Özyılmaz yaptığı açıklamasında, "23 Mahallelerimizde ve bir çok bölgede temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Temizlik ekiplerimiz her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde grup çalışması yapmaktadır. Bunların yanı sıra 23 mahallemizde de ciddi bir temizlik operasyonu yapıyoruz. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor” dedi.

Vatandaşları çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet eden Özyılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Evsel atıkların toplanması ekiplerimiz tarafından 3 vardiya olarak günün 24 saati yapılmaktadır. Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor.

Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimizin tamamı sabah saat 06.00 itibari ile süpürülmeye başlanıyor. Ayrıca saat 14.00 itibari ile tüm ana arter ve yaya trafiğin yoğun olduğu bölgelerimizde saat 21.00’e kadar süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Gece saat 23.00 itibari ile sabah saat 06.00’a kadar toplanan ana arterlerin süpürme ve temizliği yapılıyor. Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor." 

ÇÖP ALMA SAATLERİ

SABAH 07.00 - 09.00 SAATLERİ ARASI

ÖĞLE 13.00 - 14.00 SAATLERİ ARASI

AKŞAM 19.00 - 21.00 SAATLERİ ARASI

ozyilmaz-vatandaslari-daha-duyarli-olmaya-davet-etti--(1).jpgozyilmaz-vatandaslari-daha-duyarli-olmaya-davet-etti--(2).jpgozyilmaz-vatandaslari-daha-duyarli-olmaya-davet-etti--(4).jpgozyilmaz-vatandaslari-daha-duyarli-olmaya-davet-etti--(5).jpgozyilmaz-vatandaslari-daha-duyarli-olmaya-davet-etti--(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler