Peygamber sevgisi salona sığmadı

Peygamber sevgisi salona sığmadı

Peygamber (SAV) sevgisi Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kars Digor İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programın yapıldı salona sığmadı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2013 yılı için belirlenen “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru” konulu konferansa konuşmacı olarak Iğdır İlahiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi Dekanı prof. Dr. Şadi Eren katıldı.
 
İlçedeki 10 bayan Kur’an Kursları öğrencilerinin iştirak ettiği programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mikail Özkan yaptı. Konuşmasında Digor’da Hz. Peygamber sevgisinin salonlara sığmayacak hale geldiğini ve katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
 
Digor İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin de aktif olarak görev aldığı program, ilahi ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Bunların içinde 1. sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Zeynep Sena Özkan adlı kızın okuduğu 40 yaşındasın adlı şiir katılımcılara duygulu anlar yaşattı.
 
Hafta etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin takdiminde, Digor İlçe Kaymakamı Nevzat Karkacı’nın ve Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay’ın programa katılanlara ve programı hazırlayanlara teşekkür konuşmaları oldu.
 
Programdan sonra da tüm katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler