Polis Haftası Fotoğraf Sergisiyle Başladı

Polis Haftası Fotoğraf Sergisiyle Başladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Polis Haftası Fotoğraf Sergisiyle Başladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı’nda düzenlenen serginin açılışına Vali Eyüp Tepe, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Hasan Çelik Gönülal, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü ve diğer protokol mensupları katıldı.

Sergide Ulusal Polis Fotoğrafları Yarışmasında derece alan Kars’ta görevli polis memurlarının çektiği fotoğraflar ve Türk Polis Teşkilatı’na ait diğer fotoğraflar sergilendi.

Kamuoyunda toplumsal güvenlik sorumluluk kültürünün oluşturulması, fotoğraf sanatı yoluyla Polis Halk ilişkilerinin geliştirilmesi, polisin kültür ve sanat alanında faaliyetlerinin topluma yansıtılması ve fotoğraf sanatçılarının teşvik edilmesi amacıyla, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen “Ulusal Polis Fotoğrafları” yarışmasının öne çıkan fotoğrafları büyük dikkat çekti. Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Polis Memuru Özhan Kasap “O Bir Anne” adlı fotoğrafıyla ikincilik, Polis Memuru Bahattin Erkol “O Bir Baba” adlı fotoğrafıyla Mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştı. Ayrıca aynı yarışmada, Eğitim Şube Müdürü Dr. Bekir Çakar’ın “Çocuklarla Çocuk Olmak”, “Penceremde Bir Kedi Var” ve “Ciğerparem”, Polis Memuru Ali Sarıkoca’nın “İçimde Sevgi Var” ve Polis Memuru Okan Özdemir’in “Polis de Olsa O Bir Bayan” adlı fotoğrafları da sergilenmeye layık görülmüştü.

Sergide ayrıca Türk Polis Teşkilatı’nın imkanları, son teknolojiyle donatılmış birimlerinin de yer aldığı slayt gösterisi sunuldu.

Büyük beğeni toplayan sergiyi 7’den 70’e yüzlerce vatandaş bir günde ziyaret etti.kha

Önceki ve Sonraki Haberler