Polis, Kars’ta Uyuşturucu İle Mücadelesini Sürdürüyor!

Polis, Kars’ta Uyuşturucu İle Mücadelesini Sürdürüyor!

Kars’ta Uyuşturucu Madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kağızman İçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde Kağızman İlçe Merkezinde şüphe üzerine bir araç durdur. Araç içerisindeki şahsın incelenmesi ve üst araması esnasında şahsın yere bir nesne attığı görüldü. Yere attığı kağıda sarılı vaziyette olan nesne incelendiğinde üzerinde haç işareti bulunan pembe renkli 7 adet Extacy olduğu Sentetik Uyuşturucu Tablet hap ve bir miktar esrar maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde yakalandı. Şahıs Adli Makamlara sevk edilirken tahkikat ise devam ediyor.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi. 

polis,-kars’ta-uyusturucu-ile-mucadelesini-surduruyor.jpg    polis,-kars’ta-uyusturucu-ile-mucadelesini-surduruyor!!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler