Polis memuru alımı sınavının sonuçları açıklandı

Polis memuru alımı sınavının sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, üniversite mezunu adaylar arasından özel harekat branşlı 4 bin polis memuru adayı alımı için yapılan sınavın sonuçlarını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Polis Meslek Eğitim Merkezleri’ne özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı için yapılan sınavın sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Açıklanan sınav sonuçlarına göre başarı sıralaması, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru yapılırken, asıl kazanan adaylardan POMEM’e geçici kaydı sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile eğitim merkezinden ayrılan veya ilgili mevzuat gereği POMEM öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilenlerin yerine puan sırasına göre yedek adayların çağrılacağı belirtildi.

Açıklamada, adayların sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://www.egm.gov.tr/ internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığı'nın http://www.pa.edu.tr/ internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve sekiz rakamlı doğum tarihini girerek öğrenebilecekleri belirtildi. Asıl olarak başarılı olan adayların intibak eğitiminin başlayacağı 15 Mayıs 2016 Pazar günü saat 17.00’ye kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır bulunacakları kaydedildi.  

Burayı TIKLAYARAK sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler