Primle ödüllendirildiler

Primle ödüllendirildiler

Karsspor Kulüp Yönetimi, Ofspor deplasmanından 1 puanla dönen futbolcuları primle ödüllendirdi.

TFF 2. Lig takımlarından Karsspor, Ofspor deplasmanından aldığı 1 puanın  ardından futbolcularını primle ödüllendirildi.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kulüp Başkanı Ekrem Demir ile yönetim kurulu üyeleri, kulüp binasında futbolcularla bir araya geldi.

 

Burada bir açıklama yapan Karsspor basın sözcüsü Yargıç Harmankaya, Ofspor  Deplasmanından 1 puanla dönen futbolculara  söz verdikleri primleri ödediklerini söyledi.

 

Harmankaya, “Biz futbolcularımıza söz verdik. “Ofspor deplasmanından puanla dönün, primleriniz bizden” dedik. Bunun üzerine yönetim kurulu olarak önceden aldığımız karar doğrultusunda Ofspor karşılaşmasında sahaya çıkan 18 kişilik kadro ve kadroya giremeyen futbolcularımız da dahil olmak üzere hepsine primlerini ödedik. Buğsaşspor karşılaşması öncesinde verilen primlerin futbolcular açısından moral kaynağı olacağına inanıyorum. Sırada Buğsaşspor maçı var. Kendi sahamızda oynayacağımız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Futbolcularımız da bunun bilincindeler. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Allah’ın izni ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler