Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı

Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adayı

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Ardahan halkına yönelik bir açıklama yapan Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek, "Emperyalizmin iç ve dış odaklarca kuşatma altına almak istediği ülkemiz, büyük bir varoluş mücadelesi vermektedir. Bu bakımdan 24 Haziran seçimleri, ülkemizin 2023 vizyonu için büyük önem taşımaktadır." dedi.

Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ın yaptığı açıklama şöyle:

"Saygıdeğer Ardahan Halkına

Dünyamız büyük bir hızla değişmekte ve dönüşmektedir. Dünyadaki bu büyük değişimi ve dönüşümü yakalayamayan insanlar ve ülkeler diğerlerinin tahakkümü altına girmektedir. Bu büyük yarışta, yalnızca seyirci kalanların ileride var olmaları mümkün değildir. Dünyayı, yalnızca seyrederek değiştiremeyiz; dünyayı değiştirmek için ona dokunmalıyız.

Emperyalizmin iç ve dış odaklarca kuşatma altına almak istediği ülkemiz, büyük bir varoluş mücadelesi vermektedir. Bu bakımdan 24 Haziran seçimleri, ülkemizin 2023 vizyonu için büyük önem taşımaktadır. Fikrimiz ve inancımız ne olursa olsun devletimizin ebet-müddet devamı için tek yürek olma vaktidir. Anadolu topraklarındaki kardeşlik mayası, bütün zorlukları aşmamız için bize yeterince ilham verecektir.

Bütün bu düşüncelerle;

Ardahan’ımızı daha ileri noktalara taşımak ve ülkemizin aydınlık yarınlarını birlikte inşa etmek için; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında siyasete girmeyi bir vatan vazifesi olarak gördüm.

Yerdeki karıncaya ulu bir nazarla bakan Yunus’un sevgisi, bilginin ışığı ve adaletin gücüyle sizlere hizmet etmek istiyorum.

Kurucu rektörlüğünü yaptığım ve sizlerin de değerli katkılarıyla uluslararası bir marka haline getirdiğimiz Ardahan Üniversitesi’nde 8 yıl boyunca yaptıklarımız; bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır.

Siz değerli Ardahan halkının desteğini ve dualarını bekliyor, saygılarımı sunuyorum…"

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler