Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen törene, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9’uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaman, burada yaptığı konuşmada, bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günler olduğunu belirterek, “Şehitler diyarı ilçemizde birlik beraberlik içerisinde Ramazan bayramını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. İnsanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bayramlar bir fırsat olarak görülmelidir. Bütün İslam aleminin, ülkemizin, İlimizin ve İlçemizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum ”dedi.

Belediye Başkanı Toksoy’da, bayramların insanlar arasındaki kardeşliğin, sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu söyledi.

Sarıkamış’ın her geçen gün geliştiğini ifade eden Toksoy, ”Bütün yaptığımız çalışmalar, hizmetler siz değerli Sarıkamış halkının mutluluğu refahı içindir. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin.
Bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle ilçe halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum ”diye konuştu.

Törenin ardından protokol mensupları İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığını gezerek buradaki polis ve askerlerin bayramını kutladı. Sarıkamış Asker Hastanesi ile Devlet Hastanesini de ziyaret eden protokol üyeleri, burada yatan hastalara çeşitli hediyeler vererek şifa dilediler.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler