Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan'ın Ramazan Bayramı mesajı:

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan’ın Ramazan Bayramı mesajı:

Bu fâni dünyada, fâni ömür içinde ve kısa bir hayatta, bitmeyen bir ömür ve uzun baki bir hayatı içeren ve kazandıran, dolayısıyla kârlı bir ticaret iklimi olan bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Bütün bir ay boyunca yaşanan Ramazan güzelliklerini İslam âlemi olarak Ramazan Bayramı ile taçlandırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların giderildiği, dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının kuvvet bulduğu bayramlarımız, sahip olduğumuz müstesna günlerdir. Şükürler olsun ki, ülkemizde bayramlarımıza huzur ve güven içinde ulaşıyor ve yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’tan tüm İslam aleminin de bayramlara huzur ve güven içinde ulaşmamalarını ve yaşamalarını niyaz ediyoruz.

Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramının, bütün İslâm dünyası için barış, huzur ve hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyoruz.

Tüm Karslı hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olması dileğiyle, huzur dolu nice baylar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler