Rektör Özcan’dan Kağızman MYO’ya Ziyaret

Rektör Özcan’dan Kağızman MYO’ya Ziyaret

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mükremin Özkan Arslan ve Prof. Dr. Selçuk Ural ile birlikte Kağızman Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Kağızman Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Mevcut birimlerin faaliyetlerini ve sorunlarını sık sık yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Özcan, merkezden uzak olan Kafkas Üniversitesine bağlı birimlerin sorunlarıyla bu güne kadar yakından ilgilenildiğini, bundan sonrada mevcut imkanlar çerçevesinde bu ilginin artarak devam edeceğini ifade etti.

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Daştan, Kağızman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Aykırı ve Kağızman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yunus Zengin’in de katılımlarıyla Kağızman’da bulunan Kurum Amirleri ve STK temsilcileriyle de bir araya gelerek istişarelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Özcan, Kafkas üniversitesi olarak bu güne kadar, Kültürel ve evrensel değerlere bağlı, İnsan haklarına saygılı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanan, bilime teknolojiye ve kültüre ulusal ve uluslararası seviyede katkı yapabilecek, girişimci, üretken, sorgulayıcı, rekabetçi, sosyal, gelişime açık ve etik değerlere sahip ama her şeyden önce vatansever bireyler yetiştirmek amacıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Kafkas Üniversitesi’nin bölgesinde güçlü ve parlayan bir yıldız olması için bütün güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Özcan, bu çerçevede gerek kamu kuruluşları ile gerekse STK’larla sürekli işbirliği halinde olduklarını, bu işbirliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler