Rektör Sami Özcan'ın 10 Kasım Mesajı

Rektör Sami Özcan'ın 10 Kasım Mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78'nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Rektör Özcan'ın mesajı şöyle:

Cumhuriyetimizin bağımsızlık mücadelesine önderlik eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yılında rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Aziz vatanımızı, kahraman milletimizle dünyaya destan olan bir kurtuluş mücadelesi sonucunda kurtaran Ulu Önder’in ortaya koyduğu istikbal hedefini gerçekleştirmek ve ülkemizi ilelebet ileriye taşımak, biz ve bizden sonraki nesillerin yegâne emeli olacaktır. Tarih boyunca olduğu gibi Kurtuluş Mücadelesi’nde de özgürlük ve bağımsızlık uğrunda en ağır şartlarda bile vatanı için canlarını feda eden ecdadımızın hatırasına layık olmak, bizlere böyle bir görev ve sorumluluğu yüklemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun komutasında bu vatan için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler