Rektör Yılmaz’dan 2016-2017 Akademik Yılı Mesajı

Rektör Yılmaz’dan 2016-2017 Akademik Yılı Mesajı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, 2016-2017 akademik yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, yayınladığı mesajda, “Sevgili öğrenciler, üniversitemizin değerli akademik ve idari personeli, 2016-2017 akademik yılında sizlerle yeniden birlikte olmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Kuruluşundan bugüne geçen sürede, hem fiziki hem de akademik altyapı yönünden gelişmesini başarıyla tamamlayan, Iğdır’ın ekonomik, sosyal, kültürel gelişimini ve dönüşümünü gerçekleştirmede katkıda bulunan Iğdır Üniversitesi, ilimizin en değerli markası ve tüm şehrin ortak paydası olmayı başarmıştır. Iğdır Üniversitesi, ülkemizin 21. yüzyıl için belirlediği vizyon ve hedeflere ulaşabilmesi; üniversitelerimizin performansı ve beşeri sermayenin geliştirilmesi ile yakından alakalı olduğu gerçeğinin bilinciyle yeni akademik yılına başlamakta ve günümüz dünyasında küresel düzeyde rekabete açık nitelikli bireyler yetiştirilmesini stratejik öncelik olarak değerlendirmektedir” dedi.

Mesajında öğrencilere de seslenen Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, “Sevgili gençler, üstün bir başarı ile Iğdır Üniversitesini seçmiş olmanız bizim için bir onurdur. Mesleğini ülkemizin her yerinde ifa edebilen ve küresel ölçekte işler başaran bireyler olarak yetişeceğinizden kuşkunuz olmasın. Bu huzur ve güven dolu çatı altında büyük başarılara imza atmanız için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Akademisyenlere de seslenen Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, mesajında şöyle dedi:

“Çok kıymetli akademisyen arkadaşlarım, büyük bir özveriyle on yıllar boyunca edinmiş olduğunuz birikim ve tecrübeyi yine aynı fedakârlıkla öğrencilerimize aktarmaktasınız. İdealist kimliğiniz ve çalışkanlığınızla bir yandan eğitim faaliyetlerini yürütürken diğer taraftan araştırma, geliştirme çalışmalarınızı da yürütüyorsunuz. Üniversitemiz, bu heyecanı hiç kaybetmeden ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam eden bu yüce kurumun asli unsurları olan sizlerden desteğini asla esirgemeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün üniversitemiz camiasına, üniversite kenti olmaya aday Iğdır ilimiz ve ülkemiz için mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” iha

Önceki ve Sonraki Haberler