Rüzgar Esmeye Başladı!

Rüzgar Esmeye Başladı!

16 Ekim'de başlayıp 19 Ekim pazar aksamı bitecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri için çalışmalar son sürat sürerken, başkent Ankara'da serhatlılar rüzgarı esmeye başladı.

Rüzgar Esmeye Başladı!

16 Ekim’de başlayıp 19 Ekim pazar aksamı bitecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri için çalışmalar son sürat sürerken, başkent Ankara’da serhatlılar rüzgarı esmeye başladı.

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın bizzat titizlikle üzerinde durduğu tanıtım günleri hazırlıklarında her şeyi ince ayrıntısına kadar inceleyerek herhangi bir aksiliğin olmaması için çaba harcanıyor. Geçen yıla göre bu yıl katılımcı sayısının daha fazla olması için bizzat yerinde çalışmaların üzerinde kendisi de titizlikle duruyor.

Başkentte hummalı bir çalışmanın olduğunu ve ciddi bir reklam yapılarak ilgi çekilmekte olan tanıtım günleri adeta şimdiden etkisini göstermekte. Kars Ardahan Iğdır Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, Ardahan ve Iğdır turizm müdürlerinin de bugün itibari ile fuar alanı da organizasyon firmasını denetimini yaparak çalışmaları hızlandırdı. Adeta görsel bir şölen olması için tüm çabaları ile destek olarak iyi bir program çıkması için seferber oldular.

16-19 Ekim tarihinde yapılacak olan tanıtım günleri için başkentte hemşehri seferberliği de başladı. Bu güzel çalışmanın bölgenin tanıtımını ciddi bir şekilde sağlayacak olmasının mutluluğu yaşanıyor. Onun için de tüm bölge insanının tanıtım günlerine katılması bekleniyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler