Sabri Güner: "Gün birlik günüdür"

Sabri Güner: "Gün birlik günüdür"

Kars eski Milletvekili Sabri Güner, Gün birlik günüdür, bu bir var olma meselesidir. Bizim insanımız her zaman emeğe saygı göstermiştir. Ben inanıyorum ki Kars genelinde çok yüksek bir düzeyde bakanına sahip çıkacaktır.” dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars eski Milletvekili Sabri Güner, 24 Haziran da yapılacak olan genel seçiminde Bakan Arslan'a destek için Kağızman’a geldi. 

24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a destek için çalışmalarını sürdüren Güner, Kağızman’da halka hitap etti.

24 Haziran Türkiye için çok önemli olduğunu ifade eden Güner, şöyle konuştu:“Özelikle Kars ve ilçeleri bakanına sahip çıkarak, başı dik, yüzde 70 ve üzeri evetle Ankara’ya göndermeli. AK Parti hükümetinin Doğu’ya verdiği önem ortada. Erzurum’da Sağlık Bakanı, Kars’ta Ulaştırma Bakanı. En büyük iki bakanlık. Bunun kıymetini bilmemek büyük bir vebaldir. Özelikle bakanımızın kendi ilçesi olan Kağızman’da halkımızın bakanına sahip çıkacağından hiçbir kuşkum yok. Bu hizmetleri, yatırımları görüp de evet dememek yanlıştır." dedi.

"Biz yapacak tarafındanmıyız yoksa yıkacak tarafındamıyız ona karar verelim." diyen Güner konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şimdi bir Samsunlu bakan düşünün, biz Bakanımıza sitem ederiz çünkü sitem sevgiden, gönül koyarız, gönül ummaktandır. Sitem edeceğimiz bir Bakanımız var, gönül koyacağımız bir Bakanımız var. Bunlar çok önemlidir. Bunları sakın göz ardı etmeyin. İnsan sahip oldukları değerleri kaybedince anlar. Yeni gelenler yapılanları yıkacaklarını söylüyorlar, siz iktidara geldiğinizde bunların yaptıklarının yıkacağız diyorlar şimdi biz yapacak tarafındanmıyız yoksa yıkacak tarafındamıyız ona karar verelim."

Günün birlik günü olduğunu belirten Güner, "Bir daha bize sormazlar daha güzel yaşanabilir bir ülke için daha modern bir Kars için evet diyelim. Gün birlik günüdür, bu bir var olma meselesidir. Bizim insanımız her zaman emeğe saygı göstermiştir. Ben inanıyorum ki Kars genelinde çok yüksek bir düzeyde bakanına sahip çıkacaktır.” diye konuştu.

sabri-guner-gun-birlik-gunudur-(1).jpgsabri-guner-gun-birlik-gunudur-(2).jpgsabri-guner-gun-birlik-gunudur-(3).jpgsabri-guner-gun-birlik-gunudur-(4).jpgsabri-guner-gun-birlik-gunudur-(5).jpgsabri-guner-gun-birlik-gunudur-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler