SAFİNAZ ÖRETMEN KAÜ’YÜ YASA BOĞDU

SAFİNAZ ÖRETMEN KAÜ’YÜ YASA BOĞDU

SON SÖZÜ “NEFES ALAMIYORUM” OLDU

Üniversite öğrencisi memleketten döndüğü gün hayatını kaybetti

-SON SÖZÜ “NEFES ALAMIYORUM” OLDU

-SAFİNAZ ÖRETMEN KAÜ’YÜ YASA BOĞDU

Kars Kafkas Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Safinaz Öretmen (27), bu sabah kaldığı kız öğrenci yurdunda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; 1988 Bitlis Hizan ilçesi Koçyiğit köyü nüfusuna kayıtlı olan Safinaz Öretmen, yarıyıl tatili için gittiği İstanbul’dan bu sabah Kars’a gelerek okula gitmek için kaldığı KYK yurduna geçti. Yurttaki odasına girdiğinde “Nefes alamıyorum” diyerek aniden fenalaşan genç kız, arkadaşları tarafından Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye getirildiğinde hayatını kaybettiği öğrenilen Öretmen’in cenazesi, üniversite hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada olayı duyarak acil servis önünde toplanan yüzlerce öğrenci gözyaşlarına boğuldu.

Öretmenin cenazesinin, adli tıp raporunun ardından İstanbul’a gönderileceği öğrenildi.

Başhekimlikten alınan bilgilere göre, halk arasında “Akciğerin pıhtı atması” olarak bilinen Masif Pulmener Emboli rahatsızlığı geçirdiği ve ani solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülüyor. Genç kızın kesin ölüm nedeni adli tıp raporundan sonra belli olacak.  kha

Önceki ve Sonraki Haberler