Sağlıkçılardan moral ve motivasyon gecesi

Sağlıkçılardan moral ve motivasyon gecesi

Kars Sağlık-Sen ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sarıkamış Devlet Hastanesi moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Sağlıkçılardan moral ve motivasyon gecesi

Kars Sağlık-Sen ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sarıkamış Devlet Hastanesi moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Geceye Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri birliği Genel Sekreteri Dr. Atıf Deniz ve Tıbbı Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Ahmet Kama, Sarıkamış Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi katıldı.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Yazıcı yaptığı konuşmada: “Hizmet, değerler ve duruş sendikacılığının mimarı olan Sağlık-Sen kazanımlarıyla, hizmetiyle, kurumlar arası iyi diyaloglarıyla üyesinin hizmetinde olmuş ve bütün kurumlarda yetkiyi almıştır.” dedi.

Yazıcı ayrıca, “Yeni Türkiye yolunda 2023'ler Türkiye'sine hazırlanırken Sağlıkta çok ciddi reformlar yapıldığı vatandaşın hizmet alımı kolaylaştırıldığı, sağlıkta değişim ve dönüşüm yapılmıştır fakat sağlıkta değişim ve dönüşümü mimarları sağlık çalışanları gece gündüz demeden  alın teri dökerek sağlıkta değişim ve dönüşüme destek vermiştir ama verdiği bu desteğin karşılığını tam alamamıştır. Sağlıkta değişim ve dönüşüm yarım kalmıştır. Sağlıkta değişim ve dönüşümün tamamlanması için sağlık çalışanlarına seyyanen zam , şiddetin sıfırlanması , ek ödemelerin emekliğe yansıması ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın 2014 yılında katıldığı ebeler ve hemşireler programında söz verdiği lisans tamamlama , kreş hakkı ve yıpranma payı çalışmaları sürmektedir. Biran önce bu çalışmaların bitirilmesini istiyoruz” diye konuştu. Birlik ve beraberliğe önem verdiklerini de belirten Yazıcı, kazanımların takipçisi olacaklarını da söyleyerek geceyi düzenleyen Sağlık Sen ve Kamu Hastaneleri Birliği, Sarıkamış Devlet Hastanesinin yöneticilerine teşekkürlerini iletti.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Atıf Deniz de programı düzenleyen Sağlık Sen yönetimine, Sarıkamış Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür ederek kendisinin burada olma sebebini şu cümlelerle açıkladı:

“Arkadaşlar benim burada olma sebebim nedir biliyor musunuz ? Mutlu olmak. Bunu sağlayabilmek için sizi mutlu edebilmem gerekiyor. Sizden tek isteğim var mutlu olmak istiyorsanız çalışanlarınızı mutlu ediniz” Sağlık çalışanlarının tebessümü bir hayat felsefesi olarak almaları gerektiğini de söyleyen deniz, bu şekilde mutlu olmamın ve mutlu etmenin ilk adımını atabileceklerini söyledi ve sağlığın; beden, ruh ve çevrenin etkisinde olduğu hastanelerimizde modern, teknolojik aletlerle beraber insan ruh sağlığına hitap eden tebessümlü sağlık çalışanları oluşturmak istediklerini ve bu şekilde çevrenin sağlıklı olabileceğini söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Program müzik etkinlikleri ve tiyatro oyunlarıyla sıcak bir ortamda devam etti. kha 

Önceki ve Sonraki Haberler