Sami Özcan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Sami Özcan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özcan'ın yayınladığı mesaj şöyle:

Dinimizin ve inanç dünyamızın kutsal değeri olan mübarek Kurban Bayramı’na girmiş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bununla birlikte, son zamanlarda ülkemizde yaşanan 15 Temmuz hain darbe kalkışması ve terör olayları nedeniyle şehit olan güvenlik güçleri ve sivil vatandaşlarımızın bu bayramda aramızda olamayışlarının hüznünü yaşamaktayız. Ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güvenliği uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.

Cenab-ı Allah’a şükürlerimizi ifade eden kurban ibadeti aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir fırsat kapısıdır. İçinde bulunduğumuz ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Kurban Bayramı’nın getirdiği manevi iklimin, hepimizin gönüllerinde birlik, beraberlik ve kardeşliği kalıcı kılmasını temenni ederim. Bu bağlamda kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği; büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların yaralarının sarıldığı bir bayram geçirmenizi diler; İslam aleminin ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlarım.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler