“Sanayileşmemizin Köşe Taşları”

“Sanayileşmemizin Köşe Taşları”

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü'nce “Sanayileşmemizin Köşe Taşları” konulu konferans düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, Yüksek Öğretim Kurulu Eski Üyesi ve Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek konferans verdi.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Taner Turan Ünsal, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan ve eşi Prof. Dr. Ayla Özcan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan ve Prof. Dr. Mehmet Çitil, Fakülte Dekanları, Okul Müdürleri ile kurum amirlerinin yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Prof. Dr. Muhittin Şimşek, sanayileşmeyi, değişimin öğeleri olan rekabet, küreselleşme ve teknoloji başlıkları temelinde teorik olarak ele aldı.

Şimşek, Türkiye’nin sanayileşmesini tarihsel aşamaları içinde örneklerle sundu. Konferansa katılanlar tarafından beğeniyle izlenen sunumun ardından Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Şimşek’e katılımı ve katkılarından ötürü teşekkür etti. iletti. Özcan, Prof. Dr. Muhittin Şimşek’e plaket ve çiçek takdim etti. Şimşek ise yeni kitabını Özcan’a hediye etti.

“sanayilesmemizin-kose-taslari”-(1).jpg“sanayilesmemizin-kose-taslari”-(2).jpg“sanayilesmemizin-kose-taslari”-(3).jpg“sanayilesmemizin-kose-taslari”-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler