Sarıkamış, Bal'a Göz Kırptı!

Sarıkamış, Bal'a Göz Kırptı!

Kars Büyükler Amatör Ligi'nde fırtınalar estiren Sarıkamış Temsilcisi Sarıkamış Esnaf Spor'un bileği bükülemiyor.

Sarıkamış, Bal'a Göz Kırptı!

Kars Büyükler Amatör Ligi'nde fırtınalar estiren Sarıkamış Temsilcisi Sarıkamış Esnaf Spor'un bileği bükülemiyor. Oynadığı 13 karşılaşmadan sadece bir beraberlik alan Sarıkamış Esnaf Spor'un henüz yenilgisi yok.

Kars Amatör Ligi 14. Haftanın kapanış maçında Deplasmanda Selim Gençlik Spor'un Konuğu olan Sarıkamış Ekibi Karşılaşmadan 2-1 Galip Ayrılmasını bildi. Oyuna daha etkili ve daha baskın başlayan Sarıkamış ekibi ilk yarıdan bulduğu birçok net pozisyonu gole çeviremeyince İlk Yarı Golsüz Tamamlandı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf yine Sarıkamış Esnaf Spor'du Rakip Kalede gol ararken hiç ummadığı bir hatadan kesinde gol gördü. Oyundan kopmayan ve baskısını arttıran Sarıkamış Esnaf Spor Dk, 65'te Murat Koduz DK, 75'te Nedim Kurt'un Golleriyle Öne geçmesini bildi. Karşılaşmanın sonlarında başka gol olmayınca Sarıkamış Esnaf Spor Karşılaşmadan 2-1 Galp geldi.

Ligin Bitimine 8 hafta kala en yakın rakiblerine 12 puan fark atarak kapanması zor bir puan farkı attı. Maçı Sarıkamış Esnaf Spor Kulü Başkanı Harun Hayali Kars İlk Gençlik ve Spor Müdürü Gürsel Polat ve davetliler izledi. karsmanset.com

sarikamis,-bala-goz-kirpti!-(1).jpg

sarikamis,-bala-goz-kirpti!-(3).jpg

sarikamis,-bala-goz-kirpti!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler