Sarıkamış Belediyesi Güçleniyor!

Sarıkamış Belediyesi Güçleniyor!

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, "Yeni aracımızla birlikte itfaiyemizde 3 adet aktif yangın söndürme aracımız oldu. İnşallah yangınlar çıkmaz ve kullanmak zorunda kalmayız." dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sarıkamış Belediyesi'ne 18 metre uzunluğunda merdivenli, 6 ton su püskürtme kapasiteli modern itfaiye aracı törenle hizmete girdi.

Belediye'nin makine parkının son iki yılda modern araçlarla tamamının yenilendiğini belirten Başkan Toksoy "1980 model olan ve merdiveni çalışmayan adeta hurda halindeki eski itfaiye aracından TBB den aldığımız hibe Yen'i tam donanımlı, son teknoloji, 18 metre merdivenli ve 2017 model itfaiye aracı sayesinde kurtulduk. Yeni aracımızı İlçe Başkanı ve yönetiminin, belediye meclis üyelerimizin, il genel meclis üyelerimizin, kadın Kolları üyelerimizin, muhtarlarımızın, Belediye Personelimizin ve değerli hemşerilerimizin katılımı ile hizmete sunduk."Makine parkımızdaki iki küçük itfaiye aracının yanına Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak aldığımız modern donanımlı itfaiye aracı ile büyük bir eksikliği gidermiş olduk.Biz göreve geldiğimiz günden itibaren şehitler diyarı ve turizm cenneti olan ilçemize yakışan en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyoruz.Bu manada bize her daim desteklerini esirgemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'a, Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Memet Özhaseki'ye, milletvekilimiz Selahattin Beyribey'e, Belediyeler Birliği Başkanına, TBB Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör'e ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Güzel İlçemize hayırlı olsun." dedi.

sarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(1)-001.jpgsarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(2)-001.jpgsarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(3)-001.jpgsarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(4)-001.jpgsarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(5)-001.jpgsarikamis-belediyesi-gucleniyor!-(6)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler