Sarıkamış Belediyesi Kurban Bayramı'na hazır

Sarıkamış Belediyesi Kurban Bayramı'na hazır

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Kurban Bayramı için gerekli tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

Sarıkamış Belediyesi tarafından yaptırılan ve bu sene hizmete giren yeni kesimhanede vatandaşlar, ücretsiz olarak kurbanlıklarını kestirebilecek. 

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi. 

Kurban Bayramı'nda çevre temizliğine özel önem verileceğini belirten Toksoy, olumsuz görüntüler yaşanmaması için kesim işlemlerinin yapılacağı bayramın ilk 3 günü tüm mahallerde ekiplerce denetim yapılacağını belirterek, şunları kaydetti: 

"Bu sene hizmete soktuğumuz yeni modern kesimhanemiz personelimizle birlikte vatandaşlarımızın kurban kesimi için ücretsiz olarak hizmet verecek. Şehitler diyarı, turizm cenneti ilçemizde kurban kesimlerinde vatandaşlarımızdan çevreyi kirletmeme konusunda aşırı duyarlı davranmalarını bekliyorum. Herhangi bir sorun olduğunda zabıtamız, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz müdahale için hazır durumda bekliyor, yeter ki bizlere haber versinler. Şimdiden bütün vatandaşlarımızın sağlıkla, huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum."

sarikamis-belediyesi-kurban-bayramina-hazir-(1).jpgsarikamis-belediyesi-kurban-bayramina-hazir-(2).jpgsarikamis-belediyesi-kurban-bayramina-hazir-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler