Sarıkamış Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Sarıkamış Belediyesi Makine Parkını Güçlendirdi

Kars Sarıkamış Belediyesi makine parkına yeni alınan 2 hafriyat kamyonu ile 4 çeker beko loder iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Belediye garajında düzenlenen törene, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Belediye meclisi üyeleri, Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak ile belediye personeli katıldı.

Kaymakam Karaman burada yaptığı konuşmada, Sarıkamış’ın tarihi, doğası ve turizmiyle Türkiye’nin çok önemli bir ilçesi olduğunu söyledi.

Son yıllarda ilçeye devlet, hükümet ve özel sektörün çok ciddi yatırımları olduğunu belirten Karaman, şöyle konuştu: ”Şehitler diyarı olan ilçemizde alt yapı sorunları, çevre düzenlemesi ve turizm konusunda hızlı gelişmeler olduğunu görüyoruz. Belediyemiz bu anlamda gerek makine parkı gerekse personelini güçlendirerek ilçeye çok önemli hizmetler sunuyor. Kaymakamlık ve belediye olarak el birliğiyle şühedanın yattığı bu topraklara en iyi hizmeti getirmek için gece gündüz çaba sarf edeceğiz. Yeni alınan araçların hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Toksoy’da, alınan yeni iş makineleri ve araçlarla makine parkının çok güçlü olduğunu belirterek, artık vatandaşlara hizmette sınır tanımayacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından dua edildi, kurbanlar kesildi.

Yeni alınan kamyon ve iş makinesiyle birlikte makine parkında araç sayısı 41’e ulaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler