Sarıkamış Belediyespor: 2 - Erzincan Tercan 17 Şubatspor: 0

Sarıkamış Belediyespor: 2 - Erzincan Tercan 17 Şubatspor: 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasından Sarıkamış Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Erzincan Tercan 17 Şubatspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

BAL Ligi’nde Kars’ı temsil eden Yeşil Beyazlı ekip hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Tercan 17 Şubatspor’u konuk etti. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte rakibi karşında üstün oynayan Yeşil Beyazlı ekip, taraftarlarının desteğiyle rakibi 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

BAL Ligi’nde ilk hafta deplasmanda Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sarıkamış Belediyespor, kendi sahasında Tercan 17 Şubatspor’a acımadı. Yaptığı transferlerle grubunda iddialı olan Yeşil Beyazlı ekip, sezon sonunda 3’ncü lige çıkmayı hedefliyor.

BAL Ligi 3’ncü grupta mücadele eden Sarıkamış Belediyespor oynadığı iki karşılaşma sonrasında 4 puanla grubunda 5’nci sırada bulunuyor. Grup lideri ise 6 puanla Zağnosspor.

Öte yandan hafta sonu Sarıkamış ilçe Stadyumunda oynanan Sarıkamış Belediyespor, Tercan 17 Şubatspor karşılaşmasını Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürsel Polat ve çok sayıda Sarıkamışlı takip etti.

sarikamis-belediyespor-2---erzincan-tercan-17-subatspor-0-(1).jpgsarikamis-belediyespor-2---erzincan-tercan-17-subatspor-0-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler