Sarıkamış Belediyespor Alt Yapı Takımını Oluşturdu

Sarıkamış Belediyespor Alt Yapı Takımını Oluşturdu

Kars’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde temsil eden Sarıkamış Belediyespor alt yapıdan sporcu yetiştirmek amacıyla U-15 ve U-16 futbol takımı kurdu.

Sarıkamış Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, Sarıkamış’ta futbol için büyük potansiyel olduğunu, gençlerden disiplinli bir çalışmayla alt yapı oluşturmak istediklerini belirtti.

Hayali, Sarıkamış’ta gençleri bir kurumsal kimlik altında toplayarak hem yeteneklerini değerlendirmek hem de zararlı alışkanlıklara bulaşmalarını engellemek adına böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Harun Hayali, “Sarıkamış Belediyespor olarak hedeflerimizi büyüttük. Bu sene Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. İnşallah seneye de 3.lige çıkacağız. Bunun için bütün imkanları seferber ettik. Sarıkamış’ı seven herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu manada alt yapıyı güçlendirirsek ileride sorun yaşamadan yolumuza devam ederiz. Bu nedenle U 15 ve U 16 futbol takımı kurduk. Bizlere katkı sunan Kaymakamlığımıza, belediyemize, siyasilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Antrenör Yavuz Şimşek’te, oluşturulan takımlarda genç yetenekleri keşfederek Türk futboluna kazandıracaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait sahada genç oyunculara malzeme dağıtıldıktan sonra takımlar ilk çalışmasını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler