Sarıkamış Belediyespor Dayanışma Yemeği!

Sarıkamış Belediyespor Dayanışma Yemeği!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’ncü grup takımlarından Sarıkamış Belediyespor yararına dayanışma yemeği düzenlendi.

BAL Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Sarıkamış Belediyespor, grubunda 34 puanla 4. Sırada yer alıyor. Lider Iğdır Arasspor ile arasında 5 puan bulanan Yeşil Beyazlı ekibe destek için akşam yemeğinde bir araya gelen AK Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Köksal Toksoy, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Kulüp Başkanı Harun Hayali, İl ve İlçe Meclis Üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Sarıkamış Belediyespor’a destek olacaklarının sözünü verdiler.

BAL Ligi 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil Beyazlı ekipte hedef 3.lig. her anlamda daha güçlü Sarıkamış’ın rakiplerini geçerek 3. Lige çıkacağının konuşulduğu yemekte, Sarıkamış Belediyespor’un sorun ve sıkıntıları da masaya yatırıldı.

Öte yandan Sarıkamış Belediyespor’un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Artvin Arhavispor karşılaşmasına bütün Karslılar davet edildi. Yeşil Beyazlı ekip, Arhavispor karşılaşmasını kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

21 Şubat 2016 Pazar günü Saat 12.30’da Sarıkamış İlçe Stadında oynanacak Sarıkamış Belediyespor, Arhavispor karşılaşmasını İsa Durmuş, Ahmet Çıtak, Fikret Merih Kılıç hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Ahmet Alper Aykemez.

sarikamis-belediyespor-dayanisma-yemegi!-(3).jpgsarikamis-belediyespor-dayanisma-yemegi!-(2).jpgsarikamis-belediyespor-dayanisma-yemegi!-(5).jpgsarikamis-belediyespor-dayanisma-yemegi!-(1).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler