Sarıkamış Belediyespor İçin Kollar Sıvandı

Sarıkamış Belediyespor İçin Kollar Sıvandı

Kars’ı 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkını elde eden Sarıkamış Belediyespor’un antrenman ve maç yapacağı şehir stadında rehabilite çalışmalarına başlanacak.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak ile Sarıkamış Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, şehir stadında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkamış Belediyesporun yeni sezon öncesinde eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Takımın 3.lige çıkması için bir yol haritası hazırlanacağını belirten Karaman, ”Belediye başkanımızla birlikte, kulüp yöneticileriyle bir araya geldik. Takım için gerekli malzeme, tesislerdeki eksiklikler ile sahanın ve tribünlerin düzenlenmesi konularını değerlendirdik. İnşallah Sarıkamış'a yakışır bir futbol sahasını sezona yetiştireceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy’da, Sarıkamış Belediyespor’un daha başarılı olabilmesi için el birliği yapılması gerektiğini belirterek, ”İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden takımımıza bütün hemşerilerimizin sahip çıkması lazım. Bu ilçenin adını duyuran ve büyük fedakarlıklarla bugüne gelen takımımıza maddi, manevi destek şart. Bu manada geniş çaplı bir çalışma başlattık, herkesin desteğini bekliyoruz ”dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler